Wees voorbereid - Bestel op tijd!

  • Geplaatst op
  • 0
Wees voorbereid - Bestel op tijd!

Net als ieder jaar verwachten we ook dit jaar dat de bezorgdiensten het extra druk hebben rond de feestdagen en Black Friday. Uiteraard zullen wij en onze partners ons best doen om uw bestelling op tijd bij u te krijgen. Echter kunnen er door deze drukte vertragingen ontstaan in de verwerking en bezorging van uw pakket.

 

Om u hiervan bewust te maken is Thuiswinkel Waarborg dit jaar wederom begonnen met de campagne Wees voorbereid - Bestel op tijd! Zij geven een aantal handige tips zodat u niet te laat uw bestelling in huis heeft:

 

- Bestel de cadeaus ruim voor de dag dat je ze nodig hebt. Wacht niet tot het laatste moment als dat niet hoeft.

- Laat pakketten afleveren op een servicepunt. De vervoerder komt dan niet voor een dichte deur te staan, je kunt het pakket ophalen wanneer je wilt en je voorkomt dat het voortijdig in handen komt van degene die je wilt verrassen.

- Als je het graag thuisbezorgd wilt hebben, kies dan een moment waarop je zeker weet dat je thuis bent. Als bezorgers voor een dichte deur staan, duurt de bezorging van pakketten langer.

 

Hoewel wij uiteraard onze best gaan doen om onze voorraad zo goed mogelijk aan te sluiten op deze periode, moet u altijd goed de levertijd bij de producten controleren of wij deze op tijd bij u kunnen bezorgen. Houdt dus ook rekening met enige vertraging in de bezorging en houdt daarom goed de tracking van de bezorger in de gaten zodat u weet wanneer uw bestelling bezorgd wordt.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.