Vertraging Winterweer

  • Geplaatst op
  • 0
Vertraging Winterweer

Wij proberen ons ten alle tijden aan onze verzend belofte te houden, de afgelopen jaren is dit ook elke dag gelukt. Wanneer u voor 22:00 uur besteld en voor verzending met PostNL kiest kunt u er van uit gaan (mits de gehele bestelling op voorraad is, te zien aan de levertijd welke aangegeven is bij onze producten op onze websites) dat wij uw pakket dezelfde dag in de vrachtwagen van PostNL laden. Het zelfde geldt voor de Same Day Delivery (tot 11:30 uur) en een DPD zending (tot 16:30 uur). Voor sommige dagen rond de feestdagen gelden uitzonderingen omdat 1 of meerdere postbedrijven dan niet werken, kijk hiervoor op onze website bij "leveringen rond de feestdagen".

Indien het weer erg slecht is kunnen de chauffeurs hier last van krijgen. Houdt u rekening met vertraging in de track and trace tijden en eventuele doorplaatsing naar morgen. Ook kan het zijn dat het in uw woonplaats prima winterweer is maar bij een ander depot in Nederland niet. Als de vrachtwagens vandaar niet kunnen vertrekken treft dit noodweer dus mogelijk ook uw zending.

Wij hopen op uw begrip bij eventuele vertragingen bij winters weer. De meest actuele status van uw zending vind u in uw track and trace code.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Recente artikelen
Tags