• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Spaarsysteem

+++

 

Update spaarsysteem augustus 2019

Per zondag 18 augustus 2019 is het spaarsysteem tijdelijk stopgezet. JUNAI huurde een 3e partij in voor het gebruik van een spaarprogramma platform, deze derde partij is per 18-08-2019 echter per direct, totaal onverwachts, gestopt met het aanbieden van haar diensten. Alle gespaarde punten zijn veilig gesteld, deze zijn bij ons bekend. Tijdelijk worden er geen nieuwe punten gespaard bij website bezoeken, reviews en aankopen.

Wij zijn in onderhandeling met een nieuwe partij en hopen na een succesvolle integratie en test snel de oude punten te integreren in een nieuw spaarsysteem. Zodra dit systeem actief is zullen wij u informeren middels een nieuwsbrief en onze website.

 

Onze excuses voor het ongemak.

 

 

+++

 

 

Door een account aan te maken kunt u automatisch sparen voor korting. U hoeft dus geen spaarplan aan te schaffen, sparen kost helemaal niets.

Wanneer u al een account heeft kunt u zich via het spaarsysteem inloggen om mee te sparen. Heeft u nog geen account dan kunt u dit aanmaken via het spaarsysteem.

Hoe verdien ik punten?

1) Schrijf uzelf in op het spaarprogramma en ontvang 200 punten
2) Doe een aankoop op www.junai.nl, bij elke besteedde Euro ontvangt u 4 spaarpunten
3) Schrijf een product review over uw aankopen. Per review ontvangt u 25 punten, maximaal 10 reviews per bestelling. *
4) Beveel ons aan bij uw vrienden en bekenden. Koopt uw vriend of vriendin voor meer dan 99 euro op www.junai.nl ontvangt u 500 spaarpunten.
5) Bezoek www.junai.nl en ontvang 2 punten per dag dat u ons bezoekt.

* Voorwaarden: U dient u review te plaatsen onder de naam waarmee u uw account heeft aangemaakt om de koppeling te kunnen maken naar uw spaarpunten. Alleen reviews van gekochte producten worden meegeteld voor het spaarsysteem.

Wat kan ik met mijn gespaarde punten?

U kunt met uw gespaarde punten kortingsvouchers aanschaffen die te besteden zijn bij uw volgende aankoop op www.junai.nl.
Er zijn verschillende vouchers te verkrijgen, vanaf 5 euro oplopend tot 50 euro. Een 5 Euro voucher kost slechts 500 punten. Per bestelling kunt u 1 voucher inleveren, u kunt natuurlijk ook doorsparen voor een hogere voucher.  Vouchers worden eenmalig verstrekt en zijn 1 jaar geldig. 

Voor meer informatie kunt u kijken bij het spaarsysteem zelf of in onze algemene voorwaarden. Bij elke aankoop spaart u automatisch 4% van het order bedrag!