• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Specials

Specials
Merken
Winkel
Diersoort
Footprint
Moerings Bamboo stok met javamos xl 30 cm
Onder en boven water toepasbaar
€7,84
- +
Moerings Kokosnoot brug met Microsorum specie
Onder en boven water toepasbaar
€7,57
- +
Moerings Halve cocosnoot met javamos
Onder en boven water toepasbaar
€12,70
- +
Moerings Halve cocosnoot met microsorum
Onder en boven water toepasbaar
€14,70
- +
Moerings Floating ball met javamos met zuignap
Enkel onder water toepasbaar
€7,16
- +
Moerings 1-gaats cocosnoot met javamos
Onder en boven water toepasbaar,
€9,57
- +
Moerings Bamboo stok met javamos 20 cm
Onder en boven water toepasbaar
€6,49
- +
Moerings Cocosnoot armband met anubias
Onder en boven water toepasbaar
€9,31
- +
Moerings Cocosnoot armband met javamos
Onder en boven water toepasbaar
€6,76
- +
Moerings 3-gaats cocosnoot met javamos
Onder en boven water toepasbaar
€9,69
- +
Moerings 3-gaats cocosnoot met anubias
Onder en boven water toepasbaar
€12,23
- +
Moerings 3-gaats cocosnoot met microsorum
Onder en boven water toepasbaar
€11,83
- +

Specials

Stap binnen in de betoverende wereld van aquascaping en laat je meevoeren door de magie van het creëren van adembenemende onderwaterlandschappen. Aquascaping is niet zomaar het inrichten van een aquarium; het is een ware kunstvorm waarbij je een harmonieus ecosysteem creëert dat lijkt op de natuurlijke habitat van je vissen. Bij ons ontdek je een scala aan speciale aquariumplanten die deze wereld tot leven brengen en waarover we hieronder meer ins en outs gaan geven.

  • Wat maakt deze Specials zo speciaal?
  • Waarom Javamos?
  • Waarom Microsorum?
  • Waarom Anubias?

 

Wat maakt deze Specials zo speciaal?

Onze Specials zijn gekweekt op unieke ondergronden zoals bamboe en kokosnoten. Ze zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook een veilige schuilplaats voor kleine aquariumbewoners. Met zorg bovengronds geteeld en minstens 3 maanden op het ornament gezeten, zijn onze planten stevig vastgegroeid en behouden ze een natuurlijke uitstraling. Door hun binding aan halve kokosnoten zijn ze eenvoudig te plaatsen in je aquarium, terwijl hun dichte begroeiing ervoor zorgt dat voedsel op het oppervlak blijft liggen, wat ideaal is voor natuurlijk foerageren.

 

Waarom Javamos?

Javamos, ook bekend als Taxiphyllum barbieri, is een populaire en veelzijdige aquariumplant die geliefd is bij zowel beginners als ervaren aquarianen. Deze plant gedijt goed in verschillende omstandigheden en kan worden gebruikt voor verschillende aquascape-ontwerpen. Javamos staat bekend om zijn weelderige groene kleur en fijne, delicate bladeren, die een natuurlijk ogend tapijt kunnen vormen op stenen, hout of ander aquariumdecor. Het is een gemakkelijk te onderhouden plant die weinig eisen stelt aan verlichting en voedingsstoffen, waardoor het een ideale keuze is voor beginners. Bovendien biedt javamos een uitstekende schuilplaats voor jonge vissen en garnalen, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan elk aquarium. Voeg een vleugje groen en natuurlijke schoonheid toe aan je onderwaterlandschap met javamos!

 

Waarom Microsorum?

Microsorum, algemeen bekend als Javavaren of Javavarenblad, is een populaire aquariumplant vanwege zijn robuuste eigenschappen en gemakkelijke onderhoud. Deze plant gedijt goed in verschillende wateromstandigheden en verlichtingsniveaus, waardoor het ideaal is voor zowel beginners als ervaren aquarianen. Met zijn weelderige, groene bladeren voegt Microsorum een vleugje natuurlijke schoonheid en textuur toe aan elk aquascape. Bovendien biedt het een uitstekende schuilplaats voor vissen en garnalen. Voeg Microsorum toe aan je aquarium en geniet van een prachtig, levendig onderwaterlandschap!

 

Waarom Anubias?

Anubias is een veelgevraagde aquariumplant die bekend staat om zijn eenvoudige verzorging en veelzijdigheid. Met zijn robuuste bladeren en langzame groei is Anubias perfect voor zowel beginners als ervaren aquarianen. Deze plant gedijt goed in diverse wateromstandigheden en verlichtingsniveaus, waardoor het gemakkelijk te onderhouden is. Bovendien biedt Anubias een natuurlijke schuilplaats voor vissen en garnalen, waardoor het een essentiële toevoeging is aan elk aquatisch ecosysteem. Voeg Anubias toe aan je aquarium en geniet van zijn tijdloze schoonheid en functionaliteit!

 

Waarom waterplanten online bestellen?

Als je op zoek bent naar kwalitatieve aquariumplanten, dan is het verstandig om ze online te bestellen. Op die manier heb je een ruime keuze en kun je gemakkelijk verschillende soorten vergelijken. Bij het bestellen van waterplanten is het belangrijk om te letten op een paar zaken.

Ten eerste is het goed om te weten dat planten natuurproducten zijn en daarom kunnen variëren in uiterlijk. De foto's op de website dienen slechts als indicatie en elke plant is uniek.

Daarnaast is de verpakking van de planten erg belangrijk. Het is aan te raden om bij je bestelling een polystereen box aan te schaffen om ervoor te zorgen dat de plantjes goed beschermd worden tijdens het transport. Bij koud weer kun je ook overwegen om een heatpack mee te bestellen, zodat de plantjes niet bevriezen tijdens het transport.

Het is belangrijk om bij het plaatsen van je bestelling goed naar je adresgegevens te kijken, zodat de verzending soepel en snel verloopt. Houd er rekening mee dat gezien de aard van deze producten, zoals kwetsbare levende organismes, eventuele schade tijdens transport of versheid bij bezorging voor eigen risico zijn.

Planten kunnen niet retour gestuurd worden.

 

Waarom beginnen met Aquascaping bij Junai.nl?

Ten eerste vind je bij ons alles wat je nodig hebt om je aquascape tot leven te brengen. Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie aquariumplanten en accessoires. Ontdek de magie van aquascaping en laat je creativiteit de vrije loop terwijl je een betoverend onderwaterlandschap creëert dat je elke dag opnieuw zal verbazen.

Naast onze speciale aquariumplanten gekweekt op bamboe en kokosnoten, bieden we ook een breed scala aan andere opties. Van planten op driftwood tot losse aquariumplanten en aquariumplanten in cups, we hebben voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar een opvallend middelpunt voor je aquascape of subtiele accenten wilt toevoegen, wij hebben de perfecte planten voor jouw aquariumbehoeften.

 

Handige tips voor de beginnende aquascaper

Als beginnende aquascaper is het belangrijk om met een paar basisprincipes rekening te houden om een prachtig onderwaterlandschap te creëren. Ten eerste is het essentieel om te starten met een goed plan en een duidelijk idee van het gewenste eindresultaat. Begin met het kiezen van de juiste aquariumplanten die geschikt zijn voor beginners, zoals Anubias, Javamos of Microsorum, omdat deze planten relatief eenvoudig te onderhouden zijn.

Zorg er ook voor dat je een geschikte verlichting hebt die past bij de behoeften van je planten. Verder is het belangrijk om een geschikte bodemsubstraat te kiezen dat voedingsstoffen afgeeft aan de planten en een gezond wortelstelsel bevordert.

Experimenteer met het plaatsen van stenen, hout en andere decoratieve elementen om diepte en textuur aan je aquascape toe te voegen. Denk goed na over de plaatsing van je planten en houd rekening met factoren zoals hoogte, kleurcontrast en groeipatronen.

Houd tot slot regelmatig de waterparameters zoals temperatuur, pH en nitraatgehalte in de gaten en voer indien nodig waterverversingen uit om een gezonde omgeving voor je vissen en planten te behouden.

 

Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie aquariumplanten en accessoires.