• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Alles voor uw knaagdieren

Alles voor uw knaagdieren

Ontdek ons fantastische assortiment voor knaagdieren!

In onze apotheek vind je een breed scala aan producten voor de medische behoeften van knaagdieren. Van verzorgingsproducten tot medicijnen, wij hebben alles wat je nodig hebt om ze gezond te houden.

Onze drinksystemen zorgen ervoor dat jouw knaagdieren altijd toegang hebben tot schoon en fris water. Kies uit verschillende systemen die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw kleine vriendjes.

Geef jouw knaagdieren een comfortabel onderkomen met ons diverse aanbod aan huisvestingsopties. Van ruime kooien en hokken tot nestmateriaal, wij hebben alles wat nodig is om ze een veilige en gezellige omgeving te bieden.

Zorg voor de tandgezondheid van jouw knaagdieren met onze knaag- en likstenen. Deze speciale stenen en blokken bieden een plezierige manier voor knaagdieren om hun tanden te slijten en likken, en dragen bij aan een goede mondhygiëne.

Bescherm jouw knaagdieren tegen luizen en ander ongedierte met onze effectieve producten. Voorkom ongemak en houd hun vacht en omgeving schoon en gezond.

Voor de verzorging van jonge knaagdieren hebben we een selectie opfokmateriaal dat speciaal is ontworpen om aan hun unieke behoeften te voldoen.

Verwen jouw knaagdieren met heerlijke en gezonde snacks die ze zullen smullen. Onze snacks zijn perfect als tussendoortje en bieden een extra stimulans tijdens hun dagelijkse routines.

Zorg voor vermaak en stimulatie met ons diverse aanbod aan speelgoed. Met klimobjecten en speeltjes kunnen jouw knaagdieren zich vermaken en verveling voorkomen.

Reis veilig en comfortabel met onze transportoplossingen voor knaagdieren. Of je nu naar de dierenarts gaat of op reis, wij hebben de juiste mandjes en draagtassen om jouw knaagdieren veilig te vervoeren.

Houd de vacht en nagels van jouw knaagdieren in topconditie met onze verzorgingsproducten. Regelmatige verzorging is essentieel voor een gezonde uitstraling en welzijn.

Vul de voeding van jouw knaagdieren aan met onze vitamines en mineralen. Deze supplementen zorgen ervoor dat jouw knaagdieren alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgen voor een optimale gezondheid.

Wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw knaagdieren gelukkig en gezond te houden. Ontdek ons assortiment en geef jouw kleine vriendjes de beste zorg die ze verdienen!