• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Retouren, Garantie en Klachten

STANDAARD RETOURZENDING 

Heeft u iets besteld wat toch niet helemaal naar wens is? Geen probleem, u kunt bij ons GRATIS uw producten ruilen tegen andere producten of een tegoedbon. Uiteraard is het ook mogelijk om uw geld retour te ontvangen. Twijfelt u nog? Denk er rustig over na, u heeft bij Junai.nl niet de wettelijke 2 weken de tijd om iets retour te zenden maar 61 dagen!
Om het retourneren zo makkelijk mogelijk te maken werken wij samen met Returnless. Start uw retour aanvraag via onderstaande link:


START RETOURAANVRAAG


U heeft het recht een deel van uw bestelling of de gehele bestelling, tot 61 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling, zonder opgave van reden te annuleren, dit doet u door dit kenbaar te maken via de bovenstaande link. U heeft na de aanmelding nogmaals 14 kalenderdagen de tijd om uw product(en) retour te sturen. U kunt tijdens de aanvraag kiezen de artikelen te ruilen tegen andere artikelen (dit kunt u direct aangeven) of een tegoedbon, retour sturen is voor u dan geheel GRATIS. Kiest u er voor om liever uw aankoopbedrag terug te ontvangen dan vragen wij een kleine bijdrage in de retourkosten. U kunt een voordelig verzendlabel aanschaffen in het proces. Dit is natuurlijk niet verplicht, u kunt ook zelf het vervoer terug naar ons verzorgen met een vervoerder naar keuze, neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Binnen 14 kalenderdagen nadat wij uw retour hebben ontvangen ontvangt u een nieuwe bestelbevestiging, de tegoedbon of het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen. Wanneer u alle artikelen uit uw bestelling retour stuurt ontvangt u ook de oorspronkelijke verzendkosten van de bestelling retour of tegoed.

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

-Roofmijten
-Sluipwespen
-Aaltjes
-Levende (aquarium)planten
-Levende insecten
-Levend aas
-Diepvriesvoer

Wij verpakken je levende roofmijten, voedseldieren, diepvries voer en levend aas altijd zo goed mogelijk. Wij raden je aan altijd een polystyreen box aan te schaffen bij je bestelling als deze levende voedseldieren, roofmijten, diepvriesvoedsel of levend aas bevat. Tevens raden wij je bij warm weer een coldpack of bij koud weer een heatpack mee te bestellen. Deze packs en de polystyreen box vind je in de categorieën op onze website waar je ook de levende voedseldieren, levend aas of roofmijten treft.

Hoe groot of klein de bestelling ook is, je hoeft slechts 1x een polystyreen box en 1x een heat of cold pack te bestellen, wij zorgen dat alles wat geconditioneerd vervoerd moet worden in een of meerdere boxen wordt geplaatst met een of meerdere packs.

Gezien de aard van deze producten is het goed aankomen, de reisduur van een pakket (en het eventueel laten bezorgen bij een afhaalpunt en het pakket daar lang laten liggen), en versheid op het moment van bezorgen voor eigen risico. Het recht op retour is niet van toepassing op levende voedseldieren, diepvriesvoer, levend aas en roofmijten, deze worden altijd in rekening gebracht. Check in de kassa altijd even je adres op fouten zodat de verzending soepel en snel verloopt.

 

DEFECT / BESCHADIGD ARTIKEL ONTVANGEN 

Heeft u een artikel ontvangen dat defect is of beschadigd tijdens transport? Onze excuses, meldt dit binnen 7 dagen en wij lossen het voor u op!
Om het retourneren zo makkelijk mogelijk te maken werken wij samen met Returnless. Start uw retour aanvraag via onderstaande link:


START CLAIM


Houdt uw telefoon of camera bij de hand, wij vragen u een foto te uploaden. Nadat uw aanvraag ontvangen is nemen wij contact met u op om de afhandeling verder te regelen.

 

VERKEERD ARTIKEL ONTVANGEN 

Heeft u een verkeerd artikel ontvangen? Onze excuses, meld dit binnen 7 dagen en wij lossen het voor u op!
Om het retourneren zo makkelijk mogelijk te maken werken wij samen met Returnless. Start uw retour aanvraag via onderstaande link:


START CLAIM


Houdt uw telefoon of camera bij de hand, wij vragen u een foto te uploaden. Nadat uw aanvraag is ontvangen nemen wij contact op om de afhandeling verder te regelen.GARANTIE

Op alle producten die wij verkopen heeft u comfort de huidige EU regeling recht op twee jaar garantie. Onder garantie worden defecten door productiefouten verstaan. Wanneer het product eerder defect gaat dan u naar redelijkheid mag verwachten neemt u dan contact via onderstaande link om uw garantieaanvraag te starten.


START AANVRAAG

 

Houdt uw telefoon of camera bij de hand, wij vragen u een foto te uploaden. Nadat uw aanvraag is ontvangen nemen wij contact op om de afhandeling verder te regelen.

 KLACHTEN / GESCHILLEN

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet ergens anders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.