• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Herten

Merken
Winkel
Diersoort
Voersoort
Voerwaarts Herkauwer snacks 550g
Verwen uw herkauwers met Voerwaarts Herkauwer snacks
€3,92
- +
Van Gorp Geiten / Hertenbrokken 20KG
Verpakt per 20 kilo
€23,16
- +
Versele Laga Country`s Best Herbi Allround 3 & 4 Pellet 20KG
Hoogwaardig voer voor uitheemse herbivoren
€24,91
- +
Versele Laga Country`s Best Caprina 3&4 Pellet Geit Lama 20KG
Vanaf een leeftijd van 3 maanden oud en tijdens de dracht en lactatie
€22,44
- +
Duvo+ Geit en Hertenmuesli 18KG
Aanvullende mengeling voor geiten en herten
€25,93
- +
Garvo Ree- En Hertenbrok (5082) 20KG
Aanvullende 5MM brok
€25,48
- +
HM Hooi baal 15KG
Natuurlijke bodembedekking en aanvullende diervoeding
€21,89
- +

Herten

Herten behoren tot de familie van hertenachtigen. Ze komen van nature voor in verschillende delen van de wereld, waaronder Noord-Amerika, Europa en Azië. Herten leven in verschillende habitats, zoals bossen, graslanden en bergachtige gebieden.

Herten zijn herbivoren en voeden zich hoofdzakelijk met plantaardig materiaal. Ze eten een gevarieerd dieet dat bestaat uit gras, bladeren, scheuten, knoppen en vruchten. In de winter, wanneer voedsel schaarser is, voeden ze zich voornamelijk met boomschors, knoppen en twijgen.

Herten zijn sociale dieren en leven meestal in kuddes. Een hertenkudde kan bestaan uit verschillende soorten herten, zoals edelherten, damherten of reeën. Het is belangrijk om te weten dat elk hertensoort zijn eigen voedingsbehoeften heeft en dat dit in overweging moet worden genomen bij het samenstellen van een kudde.

Voor gehouden herten is de basis van hun voeding ook gras en ruwvoer van goede kwaliteit. Dit moet echter worden aangevuld met voedingssupplementen om te zorgen voor de juiste hoeveelheid vitamines en mineralen die herten nodig hebben. Herten hebben specifieke behoeften, afhankelijk van hun leeftijd, geslacht en gezondheidstoestand, daarom is het belangrijk om een uitgebalanceerd dieet te bieden dat voldoet aan al deze behoeften.

Het houden van herten wordt steeds populairder vanwege hun majestueuze uitstraling en natuurlijke gedrag. Ze kunnen een mooie toevoeging zijn aan landelijke gebieden of landgoederen, waar ze kunnen grazen en gedijen in hun natuurlijke omgeving. Het is echter essentieel om de juiste zorg en voeding te bieden om ervoor te zorgen dat herten gezond blijven en gedijen in gevangenschap.