• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vogelpindakaas

Ontdek nu ons verrukkelijke assortiment vogelpindakaas! Van naturel tot meelwormen, bessen tot vruchten, wij hebben de perfecte traktatie voor jouw gevederde vrienden. Voedzaam en smaakvol, laat de vogels dansen van vreugde in je tuin.
Merken
Winkel
Diersoort
Materiaal
Voersoort
Tweetfeed Vogelpindakaas Noten 350 gram PP
Zonder toegevoegd zout
€1,96
- +
Hadivo Vogelpindakaas - Classic
Zonder toegevoegd zout
€2,25
- +
Hadivo Vogelpindakaas - Meelwormen
Zonder toegevoegd zout
€2,58
- +
Hadivo Vogelpindakaas - Bessen
Zonder toegevoegd zout
€2,50
- +
Hadivo Vogelpindakaas - Vruchten
Zonder toegevoegd zout
€2,50
- +
Konacorn Vogelpindakaas met zadenmix
De KonaCorn vogelpindakaas met zadenmix zit boordevol gezonde voedingsstoffen voor vogels
€2,90
- +
Boer'n Goed Vogel Pindakaas
Ook in voordeelverpakking
€2,25
- +
Konacorn Vogelpindakaas met meelwormen
Vogelpindakaas met meelwormen
€2,67
- +
Best for birds Pindakaas tuinmok
Heerlijke snack voor de tuinvogels
€3,27
- +
Konacorn Pindakaas stick startpakket
2 pindakaas sticks met houder
€8,13
- +
Wielink Dennenappel Pindakaas
Dennenappel Pindakaas
€4,57
- +
Tweetfeed Voederblok Pindakaas
Speciaal voor tuinvogels.
€2,54
- +
Konacorn Pindakaas stick
450 gram pindakaas stick
€3,19
- +
Wielink Cocosnoot Pindakaas
hangende Cocosnoot
€2,94
- +
Tweetfeed Mezenbol Pindakaas 6pack
Speciaal voor tuinvogels.
€2,50
- +

Vogelpindakaas

Voor de vogelliefhebbers die graag een voedzame traktatie willen bieden aan hun gevleugelde vrienden, hebben we een klassieke naturel vogelpindakaas. Deze variant bevat geen toevoegingen en is puur, zodat vogels kunnen genieten van de gezonde vetten en eiwitten die het biedt. Onze naturel vogelpindakaas is perfect voor het aantrekken van verschillende soorten vogels, variërend van mussen tot mezen.

Voor een meer avontuurlijke smaak hebben we ook onze vogelpindakaas met meelwormen. Meelwormen zijn een favoriete lekkernij voor veel vogels, en deze variant combineert de heerlijke smaak van pindakaas met de eiwitrijke en voedzame toevoeging van meelwormen. Je zult versteld staan ​​hoeveel vogels erop afkomen!

Naast onze meelwormvariant bieden we ook vogelpindakaas met bessen aan. Bessen zijn rijk aan antioxidanten en vitamines, waardoor ze een geweldige aanvulling zijn op het dieet van vogels. Deze variant combineert de zoete smaak van bessen met de voedingswaarde van pindakaas, waardoor het een heerlijke traktatie is voor vogels.

Voor een fruitige twist hebben we ook vogelpindakaas met vruchten in ons assortiment. Deze variant combineert de voedzame eigenschappen van pindakaas met de zalige smaken van verschillende vruchten, zoals appels, sinaasappels of bananen. De toevoeging van fruit zorgt voor een extra smaaksensatie en trekt verschillende soorten vogels aan.

Onze vogelpindakaas is speciaal ontwikkeld om een ​​hoog vet- en eiwitgehalte te bieden, wat essentieel is voor de energiebehoeften van vogels, vooral tijdens de koudere maanden. Het is gemakkelijk toegankelijk voor vogels en kan eenvoudig worden opgehangen in bijvoorbeeld een pindakaashuisje. Het voeren van vogels met onze vogelpindakaas is niet alleen een traktatie voor hen, maar ook een genot om te zien hoe ze ervan genieten.

Bestel nu vogelpindakaas in onze online winkel en zorg voor een waar feest voor vogels met ons complete assortiment!