• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Spaarprogramma

Het JUNAI.NL SPAARPROGRAMMA

 

Door een account aan te maken op onze website spaart u automatisch voor korting. U hoeft dus geen spaarplan aan te schaffen, sparen kost helemaal niets en u hoeft dus geen extra handelingen te verrichten. Wanneer u al een account op junai.nl hoeft u enkel in te loggen op de website om mee te sparen. 

Log altijd in op junai.nl om te sparen, bestellingen als gast worden niet meegenomen in uw spaarprogramma.


Hoe verdien ik punten?
Heel eenvoudig, door te kopen op junai.nl. Voor elke euro die u afrekent bij Junai.nl ontvangt u 4 spaarpunten. Verzendkosten worden niet meegerekend in het spaarsysteem.


Werkt het spaarprogramma ook in de Junai.nl APP?
Jazeker, zorg dat u ingelogd bent op uw account in de app en de punten worden automatisch bijgeschreven. Om uw punten aantal te bekijken, geschiedenis te raadplegen of kortingsvoucher aan te vragen dient u even in te loggen op onze gewone of mobiele website.


Wat kan ik met mijn punten?
Vanaf 500 punten kunt u gaan inwisselen. U kunt met uw gespaarde punten kortingsvouchers aanschaffen die te besteden zijn bij uw volgende aankoop op www.junai.nl. Bijvoorbeeld 500 punten geeft recht op €5,- korting, 750 punten op €7,50. U kunt elk gewenst aantal punten inwisselen boven de 500 punten. Heeft u punten ingewisseld, spaar dan weer tot 500 punten om opnieuw vouchers te kunnen aanschaffen.


Voorwaarden
- Verzendkosten tellen niet mee in het spaartegoed
- Verzendkosten kunnen niet worden afgerekend met vouchers
- 14 dagen na uw aankoop worden de punten bijgeschreven op uw account. Indien u na deze periode nog iets retour stuurt worden de punten weer in mindering gebracht op uw spaarsaldo. 
- Bent een B2B klant met speciale afspraken of groothandel klant dan bent u uitgesloten van het spaarprogramma
- Uitgegeven vouchers worden eenmalig verstrekt en blijven een jaar geldig
- Producten die zijn afgeprijsd door een actie of aanbieding tellen niet mee in het spaarprogramma.  
- Indien u iets retourneert na 14 dagen en uw spaarsaldo is ontoereikend om de punten te verrekenen omdat u in de tussentijd punten heeft opgenomen worden deze verrekend met uw retourzending.
- Junai.nl behoudt zich het recht het spaarprogramma ten allen tijde te staken zonder dat er rechten ontleend kunnen worden aan gespaarde punten

 

Spaar automatisch 4% op alle bestellingen bij Junai.nl met het spaarprogramma, sparen zonder moeite!