• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wallaby

Merken
Winkel
Voersoort
Versele Laga Country`s Best Herbi Allround 3 & 4 Pellet 20KG
Hoogwaardig voer voor uitheemse herbivoren
€24,91
- +
Garvo Alfamix Kangoeroe (1014) 15KG
Volledige muesli voor kangoeroes van jong tot oud
€30,83
- +
HM Hooi baal 15KG
Natuurlijke bodembedekking en aanvullende diervoeding
€21,89
- +
Kasper Faunafood Kangoeroekorrel 20KG
Volledig voer voor kangoeroes
€44,01
- +

Wallaby

Kleine tot middelgrote kangoeroes zijn een fascinerende diersoort die van nature voorkomen in verschillende delen van Australië. Ze leven in diverse habitats, variërend van graslanden tot bosrijke gebieden.

Kangoeroes zijn sociale dieren die vaak in groepen, bekend als "troepen", leven. Deze troepen kunnen bestaan uit kangoeroes van verschillende soorten en maten. Het is belangrijk om te weten dat elke kangoeroesoort zijn eigen voedingsbehoeften heeft, dus het is essentieel om het juiste voer te geven aan verschillende kangoeroesoorten die samen in een troep worden gehouden.

De basis van de voeding voor kleine tot middelgrote kangoeroes bestaat uit gras en hoogwaardig ruwvoer. Dit voorziet hen van de nodige voedingsstoffen, maar het kan nodig zijn om hun dieet aan te vullen met voedingssupplementen om ervoor te zorgen dat ze alle benodigde vitamines en mineralen binnenkrijgen. Het is belangrijk om een uitgebalanceerd dieet te bieden dat voldoet aan de specifieke voedingsbehoeften van kangoeroes, afhankelijk van hun leeftijd, gezondheid en leefomgeving.

Het houden van kleine tot middelgrote kangoeroes als huisdieren wordt steeds populairder vanwege hun unieke uiterlijk en interessante gedrag. Ze kunnen een bijzondere toevoeging zijn aan een gezin of een boerderijomgeving, maar het is belangrijk om de juiste zorg en voeding te bieden om ervoor te zorgen dat ze gezond en gelukkig blijven.