• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Grote loopvogels

Merken
Winkel
Diersoort
Voersoort
Kasper Faunafood Loopvogel Opfokkorrel 20KG
Opfokkorrel loopvogels.
€36,37
- +
Versele Laga Austru 3 pellet 20KG
Optimale groei en gezondheid met Austru 3 pellet
€26,92
- +
Versele Laga Austru 4 pellet 20KG
ideale kweekvoeding voor struisvogels
€27,32
- +
Van Gorp 323 Struisvogelbrok (5mm) 20KG
Voor (jong) volwassen struisvogels, emoes en nandoes
€28,23
- +

Grote loopvogels

Grote loopvogels behoren tot de vogelfamilie en zijn inheems in verschillende delen van de wereld, waaronder Australië, Nieuw-Guinea en Afrika. Ze kunnen worden gevonden in diverse habitats, variërend van bossen en graslanden tot woestijnen en moerassen. In deze gebieden voeden ze zich hoofdzakelijk met een gevarieerd dieet dat bestaat uit planten, vruchten, zaden en insecten.

Grote loopvogels zijn vaak solitaire dieren, maar sommige soorten kunnen in kleine groepen leven, vooral tijdens het broedseizoen. Ze hebben specifieke territoria en kunnen agressief zijn tegenover indringers. Grote loopvogels worden steeds populairder als huisdieren vanwege hun unieke uiterlijk en interessante gedrag.

De basisvoeding voor gehouden grote loopvogels bestaat uit een uitgebalanceerd dieet dat bestaat uit zowel plantaardig als dierlijk voedsel. Ze hebben behoefte aan een mix van fruit, groenten, zaden en vlees, zoals insecten of kleine dieren. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat ze alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgen en hun dieet eventueel aan te vullen met voedingssupplementen. Ook vers water en regelmatige gezondheidscontroles zijn essentieel voor het welzijn van grote loopvogels.