• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tuindieren - Breng je tuin tot leven!

Tuindieren - Breng je tuin tot leven!

Onze tuinen bieden meer dan alleen een mooi uitzicht: ze zijn huis voor tuindieren die ons kunnen verrassen en ons buitenleven opwaarderen. Wat te denken van de egel – een charmante en voornamelijk ‘s nachts actieve gast.

Een egelbezoek is een feestje: ze helpen op natuurlijke wijze de vervelendste ongewenste gasten in je tuin zoals slakken en insecten te bestrijden. En dus wordt het biologisch evenwicht hersteld en dat kunnen gewassen alleen maar waarderen.

Daarnaast zijn er nog de levendige en speelse eekhoorns. Zij zijn een opvoering op zichzelf. Hun vaardigheid om door de bomen te navigeren, terwijl ze acrobatische bewegingen maken is een puur genot om naar te kijken. Ze zijn echter ook van cruciaal belang in de verspreiding van zaden in uw tuin. Door hen aan te trekken met een voederhuisje gevuld met noten of zaden kunt u ermee genieten evenals een bijdrage leveren tot de biodiversiteit.

Vergeet natuurlijk de tuinvogels niet! Hun gezang en mooie verenkleed zorgen voor opgewekte sfeer in je tuin. Door voederstations en nestkasten te plaatsen, kun je verschillende vogelsoorten aantrekken, zoals roodborstjes, merels of mezen. Hun zoektocht naar voedsel of hun nestbouwactiviteiten te observeren, is een waar genot!

Het is een plezier om egels, eekhoorns of tal van vogels te verwelkomen in jouw tuin. In het beste geval zorgen ze niet alleen voor plezier en fascinatie, maar bieden ze ook een waardevolle hulp bij het behouden van het natuurlijke evenwicht en natuurwetten in je eigen kleine groene domein – een plek waar je ook wilt dat egels, vogels en eekhoorns zich comfortabel voelen. In deze respectabele toestand bevinden struiken, waterbronnen, voederstations en geschikte schuilplaatsen zich uiteraard ongeveer overal in de tuin.

Waar wacht je nog op? Strooi wat noten, zet een egelhuisje neer en geniet van het gezelschap van deze prachtige tuindieren. Maak van je tuin een veilige haven voor egels, een speelplaats voor eekhoorns en een concertzaal voor tuinvogels. Heb je na het zien van één van onze producten nog vragen? Onze klantenservice staat je graag te woord!