• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lampen

Lampen

Op deze pagina vindt u ons assortiment aan reservelampen voor in auto's. Wij bieden lampen aan voor zowel Europese, als Amerikaanse(USA) en andere auto's aan. Kunt u een specifieke lamp niet vinden? Neem contact met ons op per mail en vraag naar de mogelijkheden.

Halogeenlampen:

Halogeenlampen zijn een type reservelampen die veel gebruikt worden in autoverlichtingssystemen. Ze bieden helder licht en zijn verkrijgbaar in verschillende wattages en fittingen die passen bij de verschillende autolampen. Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare halogeenlampen die wij aanbieden:

  1. Koplampen: Deze halogeenlampen zijn speciaal ontworpen voor gebruik als koplampen in auto's. Ze bieden een krachtige en heldere verlichting, ideaal voor het verlichten van de weg voor u en het vergroten van uw zichtbaarheid voor andere weggebruikers.

  2. Mistlampen: Halogeenlampen voor mistlampen hebben een specifieke kleurtemperatuur om betere zichtbaarheid te bieden bij mistige of slecht verlichte omstandigheden. Ze zorgen voor een geconcentreerde en brede lichtbundel, hierdoor kunt u nauwkeurig navigeren door dichte mist of slecht weer.

  3. Achterlichten: Deze halogeenlampen zijn bedoeld voor gebruik als remlichten, knipperlichten of achteruitrijlichten. Ze bieden een helder en krachtig licht, zodat uw intenties duidelijk kunnen worden waargenomen door achterliggende voertuigen.

Gloeilampen:

Gloeilampen zijn een andere categorie van reserve lampen die voornamelijk gebruikt worden in oudere auto's. Hoewel ze minder efficiënt zijn dan halogeenlampen, zijn gloeilampen nog steeds verkrijgbaar voor specifieke toepassingen. Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare gloeilampen die wij aanbieden:

  1. Richtingaanwijzers: Deze gloeilampen zijn bedoeld voor gebruik als knipperlichten aan de voor- en achterkant van uw auto. Ze zorgen voor een heldere en zichtbare richtingindicatie, zodat andere weggebruikers weten welke kant u op wilt.

  2. Interieurverlichting: Deze gloeilampen zijn ontworpen voor gebruik in het interieur van uw auto, zoals de binnenverlichting, kaartleeslampjes of kofferbakverlichting. Ze bieden een warm en comfortabel licht, waardoor een aangename sfeer in de auto ontstaat.

  3. Kentekenplaatverlichting: Deze gloeilampen zijn speciaal ontworpen om het kenteken van uw auto te verlichten, zodat het goed zichtbaar is, zelfs bij weinig licht. Ze zorgen voor een heldere en egale verlichting van het kenteken, wat essentieel is voor de naleving van de wet en voor veilig rijden.

Onze reserve lampen voor auto's zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan alle geldende normen en voorschriften. Kies de juiste lampen voor uw specifieke behoeften en zorg ervoor dat u altijd veilig en goed verlicht op weg bent. Neem contact met ons op voor eventuele verdere vragen.