• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kunstaas

Kunstaas

Als je gaat vissen, wil je natuurlijk wel de juiste aassoort gebruiken om succesvol te zijn. Kunstaas is hierbij een uitstekende keuze vanwege de veelzijdigheid en effectiviteit. Of je nu gaat vissen op roofvis, witvis of forel, met het juiste kunstaas zit je altijd goed.

Pluggen

Pluggen zijn een populaire keuze onder vissers die graag op roofvis vissen, zoals snoek en baars. Deze kunstaassoort imiteert een prooi-vis en is verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en vormen. Pluggen zijn vaak voorzien van een duiklip, waardoor ze tijdens het binnendraaien een aantrekkelijke actie krijgen. Topwater pluggen, jerkbaits en crankbaits zijn slechts enkele voorbeelden van de vele soorten pluggen die je kunt gebruiken.

Shads en Twisters

Shads en twisters zijn zacht plastic kunstaas dat veel wordt gebruikt voor het vissen op baars, snoekbaars en andere roofvissen. Shads hebben vaak een visachtige vorm en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Twisters hebben een spiraalvormige staart die bij het binnenvissen een verleidelijke actie creëert. Beide kunstaassoorten kunnen worden gecombineerd met een jigkop voor een effectieve presentatie.

Blinkers en Spinners

Blinkers en spinners zijn metalen kunstaas dat veel wordt gebruikt voor het vissen op roofvis en witvis. Blinkers hebben een langwerpige vorm en creëren een flikkerende actie tijdens het binnenvissen. Spinners hebben een draaiend blad dat trilt en flikkert, wat de aandacht trekt van de vissen. Beide kunstaassoorten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en gewichten, waardoor ze geschikt zijn voor diverse vissituaties.

Jigkoppen en Foreldeeg

Jigkoppen worden vaak gebruikt in combinatie met zacht plastic kunstaas, zoals shads en twisters. De loodkop zorgt voor een snelle daling naar de bodem en een aantrekkelijke actie tijdens het binnenvissen. Foreldeeg is een zacht, deegachtig kunstaas dat speciaal is ontwikkeld voor het vissen op forel. Het kan worden gekneed in de gewenste vorm en is verkrijgbaar in verschillende smaken en kleuren.

Of je nu een ervaren visser bent of net begint, kunstaas is een onmisbaar onderdeel van je visuitrusting. Met pluggen, shads, blinkers, spinners, twisters, jigkoppen en foreldeeg kun je in elke situatie de juiste keuze maken en je vangstkansen vergroten. Experimenteer met verschillende soorten kunstaas en ontdek welke het beste werken voor jou. Veel succes en plezier tijdens het vissen!