• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Losse molens

Merken
Diersoort
Albatros X-Max ii FR5000FD 1 Kogellager Met Lijn 1BB
Spoelcapaciteit: 0.30mm/295m
€26,77
- +
Albatros X-Max ii 4000FD 1 Kogellager Met Lijn 1BB
Spoelcapaciteit 0.25mm/240m
€17,59
- +
Albatros Penta 2000FD 6 Kogellagers 6BB
Met Extra sterke beugelarm
€37,67
- +
Albatros Tiny 1000FD 4 Kogellagers 190 Gram
Spoelcapaciteit: 0.20mm/185m
€36,58
- +

Losse molens

Als je op zoek bent naar een veelzijdige en aanpasbare oplossing voor je hengel, dan is een losse molen voor hengel een uitstekende keuze. Een losse molen voor hengel biedt je de vrijheid om je uitrusting aan te passen aan verschillende situaties en technieken.

Losse molens bestel je eenvoudig online

  • Met een losse molen voor hengel kun je gemakkelijk wisselen tussen verschillende hengels en molens, afhankelijk van de visomstandigheden en je persoonlijke voorkeuren.
  • In plaats van meerdere hengels met vaste molens aan te schaffen, kun je met een losse molen voor hengel je uitrusting uitbreiden zonder extra hengels te kopen.
  • Een losse molen voor hengel is eenvoudiger te onderhouden en schoon te maken dan een vaste molen, omdat je de molen gemakkelijk kunt verwijderen.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een losse molen voor hengel?

  1. Grootte en gewicht: Zorg ervoor dat de molen past bij het type hengel en de visserij die je gaat beoefenen.
  2. Slipinstelling: Kies een molen met een betrouwbare en soepel werkende slip, zodat je de weerstand kunt aanpassen tijdens het drillen van de vis.
  3. Lijnopname: Let op de lijnopnamecapaciteit van de molen, zodat je voldoende lijn hebt voor de visomstandigheden waarin je vist.

Een losse molen voor hengel is een must-have voor elke serieuze visser die waarde hecht aan veelzijdigheid en flexibiliteit. Met de juiste losse molen ben je voorbereid op elke uitdaging die de visserij te bieden heeft.