Rhino-Mite roofmijt tegen vliegen

Rhino-Mite roofmijt tegen vliegen

Handige tips van Junai.nl

Rhino-Mite tegen vliegen: Het zwaargewicht onder de bodemroofmijten

 

Heeft u ook zo'n last van vliegen en vliegeneieren in uw stal of mestopslagplaats? Of ergert u zich mateloos aan de maden in uw container? Dan is er goed nieuws, want met Rhino-Mite heeft u de perfecte oplossing in handen! Deze bodemroofmijt is een ware veelvraat als het op vliegeneieren aankomt. Bovendien beweegt hij zich razendsnel voort, waardoor hij zich na het uitzetten in een mum van tijd verspreidt. Zeg maar gerust: vliegensvlug!

 

Eenvoudig uit te zetten

Het mooie van Rhino-Mite is dat het uitzetten ervan een fluitje van een cent is. U strooit het strooimateriaal simpelweg langs de randen van uw stallen en mestopslagplaatsen of in de biobak. De rest laat u aan de roofmijten over. Zij beginnen meteen nadat u ze heeft uitgestrooid met het verorberen van de vliegeneieren. En weet u wat zo handig is? Als u de mest vanuit de stallen naar de mestopslagplaats brengt, liften er ook wat roofmijten mee. Zo kunnen ze op beide plekken hun nuttige werk voortzetten. Slim toch?

 

Preventief of curatief

Of u Rhino-Mite nu preventief of curatief wilt inzetten, deze roofmijt is altijd een aanwinst. Wilt u hem preventief inzetten? Gebruik dan elke 2 weken 1 verpakking van 10.000 roofmijten per 40 vierkante meter stal en mestopslagplaats. Zijn er al aardig wat vliegen aanwezig? Dan is het verstandig om de eerste twee keer de dosering te verdubbelen en ook Nofly-pack uit te zetten. Zo pakt u de vliegen ook direct na het verpoppen aan en bereikt u sneller het gewenste resultaat.

 

Snel gebruiken

Belangrijk om te weten is dat het product maximaal 3 dagen houdbaar is bij een temperatuur van 10 – 15 graden. Wacht dus niet te lang met uitzetten voor het beste effect! Hoe sneller u erbij bent, hoe beter de roofmijten hun werk kunnen doen.

 

Voor alle vliegenproblemen

Of u nu een veehouder, manage- of containergebruiker bent, de Rhino-Mite is geschikt voor iedereen die last heeft van vliegen. Deze roofmijt ruimt alle soorten vliegeneieren op, of ze nu in de stal, mestopslag of container liggen. Dankzij zijn snelheid en gulzige eetlust is hij de ideale bondgenoot in de strijd tegen deze vervelende insecten.

 

Onverslaanbaar effectief

Dankzij zijn unieke eigenschappen is de Rhino-Mite de meest effectieve roofmijt op de markt. Geen enkele andere roofmijt is zo snel en vreet zo veel vliegeneieren als deze krachtpatser. Met Rhino-Mite haalt u dan ook het zwaargewicht in huis om uw vliegenprobleem aan te pakken. Gezien zijn onverslaanbare prestaties is hij de onbetwiste kampioen onder de roofmijten!

 

Nu bestellen

Wilt u ook direct een einde maken aan uw vliegenoverlast? Bestel dan nu de Rhino-Mite, dé roofmijt die elke vliegenplaag te lijf gaat. Klik om direct naar de bestelpagina te gaan en uw Rhino-Mite in huis te halen. Hoe eerder u bestelt, hoe sneller u van uw vliegenprobleem af bent! https://www.junai.nl/search/rhino+mite/

 

Conclusie

Rhino-Mite is zonder twijfel de beste oplossing voor iedereen die last heeft van vliegen en vliegeneieren. Dankzij zijn snelheid, gulzige eetlust en eenvoudige toepassing is hij de ideale bondgenoot in de strijd tegen deze vervelende insecten. Of u nu preventief of curatief te werk wilt gaan, met Rhino-Mite bent u verzekerd van een effectieve aanpak. Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog deze onverslaanbare roofmijt. Uw stal, mestopslag of container zal u dankbaar zijn!

 

Heeft u nog vragen over de toepassing of werking van Rhino-Mite? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder om uw vliegenprobleem snel en efficiënt aan te pakken. Samen maken we korte metten met elke vliegenplaag!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.