• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Interzoo

Merken
Interzoo Vogelkooi Big Ara
Leverbaar in meerdere varianten
€82,78
- +
Interzoo Vogelkooi Vega
Leverbaar in meerdere kleuren
€74,21
- +
Interzoo Vogelkooi Big Eliza Zilver/Grijs
Interzoo Vogelkooi Big Eliza Zilver/Grijs
€73,76
- +

Interzoo

Productie- en handelsbedrijf Inter-Zoo werd in 1996 opgericht door Małgorzata en Tadeusz Sawicki en is sindsdien gespecialiseerd in het vervaardigen van kooien van de hoogste kwaliteit voor kleine gedomesticeerde dieren. Vanaf vandaag bevinden de productiefaciliteit en magazijnen (totale oppervlakte van 13.000 vierkante meter) zich in Osieczany, 30 kilometer ten zuiden van Krakau.

Om te kunnen concurreren op de steeds groeiende markt, besteden ze veel aandacht aan het uiterlijk en de kwaliteit van hun producten, zowel tijdens het ontwerp als tijdens de productie. Dit is mogelijk dankzij de gestage en voortdurende vooruitgang van het bedrijf. Jaarlijks worden er veel investeringen gedaan op het terrein van de fabriek, waarbij nieuwe technologieën en innovatieve oplossingen worden geïmplementeerd in het productieproces.

Dankzij de hooggekwalificeerde medewerkers en de modernste machines voldoen hun producten aan de Europese normen, wat wordt erkend door klanten uit meer dan 25 landen, waaronder: Duitsland, Groot-Brittannië, Noorwegen en Rusland.

Er zijn meer dan 350 modellen kooien in het aanbod van het bedrijf, die allemaal zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. Er wordt veel nadruk gelegd op de esthetische waarde van vakmanschap, waarbij elk detail zorgvuldig wordt gesorteerd om ervoor te zorgen dat de producten zowel veilig zijn voor dieren als goed werken als een elegante decoratie voor uw huis.