Junai Spaarprogramma

Junai Spaarprogramma

Leer Junai.nl beter kennen

Het Junai spaarprogramma: Sparen zonder moeite!

 

Bij Junai.nl vinden we het belangrijk om onze vaste klanten te belonen. Daarom bieden wij een gratis spaarprogramma aan, waarmee je automatisch kunt sparen voor korting. In deze blogpost vertellen we je graag meer over ons eenvoudige en gebruiksvriendelijke spaarprogramma.

 

Hoe werkt het Junai.nl spaarprogramma?

Het enige wat je moet doen om mee te kunnen sparen, is een account aanmaken op onze website. Heb je al een account? Dan hoeft je alleen maar in te loggen om mee te doen met ons spaarprogramma. Het is belangrijk om altijd in te loggen op junai.nl om je punten te kunnen verdienen. Bestellingen als gast worden namelijk niet meegenomen in het spaarsysteem.

 

Hoe verdien ik punten?

Het verdienen van punten is heel eenvoudig: elke euro die je afrekent bij Junai.nl levert 4 spaarpunten op. Verzendkosten worden niet meegerekend in het spaarsysteem.

 

Werkt het spaarprogramma ook in de Junai.nl app?

Ja zeker! Als je ingelogd bent op je account in de app, worden de punten automatisch bijgeschreven. Wil je jouw puntensaldo bekijken, je geschiedenis raadplegen of een kortingsvoucher aanvragen? Dan dien je even in te loggen op onze gewone of mobiele website.

 

Wat kan ik met mijn punten?

Zodra je minimaal 500 punten hebt gespaard, kun je deze gaan inwisselen. Je kan je gespaarde punten gebruiken om kortingsvouchers aan te schaffen, die je kan besteden bij je volgende aankoop op Junai.nl. Bijvoorbeeld, 500 punten geeft recht op €5,- korting en 750 punten geeft recht op €7,50 korting. Je kunt elk gewenst aantal punten inwisselen boven de 500 punten. Na het inwisselen van je punten kan je weer sparen tot minimaal 500 punten om opnieuw vouchers te kunnen aanschaffen.

 

Voorwaarden

We willen graag duidelijk zijn over de voorwaarden van ons spaarprogramma:

- Verzendkosten worden niet meegerekend in het spaartegoed.

- Verzendkosten kunnen niet worden betaald met vouchers.

- Het duurt maximaal 14 dagen na uw aankoop voordat de punten worden bijgeschreven op uw account. Mocht je binnen deze periode iets retourneren, dan zullen de betreffende punten weer van uw saldo worden afgetrokken.

- Als B2B klant met speciale afspraken of als groothandel klant ben je uitgesloten van deelname aan het spaarprogramma.

- Eenmaal uitgegeven vouchers blijven een jaar geldig en worden slechts één keer verstrekt.

- Producten die zijn afgeprijsd door acties of aanbiedingen tellen niet mee in het spaarprogramma.

- Indien je na 14 dagen iets retourneert en je puntensaldo is ontoereikend omdat je in de tussentijd al punten heeft ingewisseld, zullen deze verrekend worden met je retourzending.

- Junai.nl behoudt zich het recht voor om het spaarprogramma op elk moment stop te zetten, zonder dat er rechten kunnen worden ontleend aan gespaarde punten.

 

Sparen zonder moeite!

Met ons Junai spaarprogramma kan je automatisch 4% sparen op al je bestellingen bij Junai.nl. Het is een extraatje dat we graag aanbieden aan onze vaste klanten, als blijk van waardering voor hun loyaliteit. Dus waar wacht je nog op? Maak een account aan of log in op junai.nl en begin direct met sparen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.